SCHILDERWERK

HOOGWAARDIG SCHILDERWERK

Een belangrijke kwaliteit van ons werk vertaalt zich naar hoogwaardige schilderwerk in combinatie met een zeer nauwkeurige prijscalculatie. Daarmee onderscheiden wij ons echt in de markt en maakt ons tot een zeer betrouwbare partner als het gaat om onderhouds- en schilderwerkzaamheden. Het hoeft geen toelichting dat we alle soorten schilderwerkzaamheden verrichten maar de condities waartegen we dat doen, mogen gerust uniek worden genoemd. Uiteraard komen we graag bij u langs om dat specialisme van ons toe te lichten.

Buiten schilderwerk

Van het monumentale stadhuis aan de Coolsingel tot het Nieuwe Luxortheater aan de voet van de Erasmusbrug. Van een rijtjes woning in Berkel tot een VVE Complex in Barendrecht; voor hoogwaardig buiten schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Binnen schilderwerk

Schilderwerk in huis of in een bedrijfspand is vaak een kwestie van smaak. Een afgewogen keuze van kleur in combinatie met het gebruikte materiaal. Uiteraard adviseren wij graag over de te gebruiken lakken en voorbehandelingen.

STUCWERK

Niets mooier dan een strak en goed gestucte muur. Uiteraard faciliteren we u graag bij de keuze van een kwalitatieve stukadoor. Wel tekenen we daarbij aan dat we geen eigen stukadoors in dienst hebben omdat het een specialisme is dat we graag aan de echte vaklui overlaten.

SCHOONMAAK

Niks vervelender dan ’s ochtends op het bedrijf aankomen en aankijken tegen een graffiti tag, leus of tekening waarop u niet zit te wachten. Een belletje naar ons en u kunt erop rekenen dat we snel en vakkundig de graffiti of boodschap verwijderen. Onze kennis van de ondergrond en verschillende lakken helpt daarbij om de juiste behandeling en aanpak te kiezen. Succes verzekerd. 

PRODUCTEN

Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg kiest voor kwaliteit. Altijd. Simpelweg omdat we weten dat goedkoop, duurkoop is. Dat hebben we van huis uit meegekregen en dat voeren we door in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werken we met professionele merken zoals:

CERTIFICATEN

Certificering is voor ons van belang. Het is een teken dat we ons werk serieus nemen en altijd streven naar hoge standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Dat geldt zowel voor onze medewerkers, de materialen waarmee we werken als de producten die we gebruiken.

VCA certificaat
Houtrot certificaat
Renovaid certificaat
Kwaliteit certificaat